Sannin kansainvälinen osaaminen ja iloiseen tiimityöhön tähtäävä asenne ovat mukana mahdollistamassa kasvuamme.

Sanni Herttuainen aloitti tiimissämme syyskuussa

20-vuotinen kansainvälinen kokemus lisää tiimimme osaamisskaalaa 

Sisustusarkkitehti Sanni Herttuainen tarttui työhön ja toimeen Suunnittelemolla syyskuun alussa. Sanni vahvistaa entisestään kasvamassa olevaa tiimiämme, ja pääasiassa pitää kotitoimistonaan Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevaa toimipistettämme.
 
Hän on opiskellut ammattiinsa Milanossa, ja parikymmenvuotisen työuransa aikana kartuttanut kokemusta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin suunnitteluprojekteissa. Kokemusta hänellä on etenkin ravintoloiden, hotellien ja erilaisten työympäristöjen suunnittelusta – ja ovat hänen taidoistaan päässeet nauttimaan jokapäiväisessä elämässä myös eräät yksityiskotien omistajatkin. Erääksi mieleenpainuvimmista ja normaalista poikkeavista kohteistaan Sanni mainitsee tiiminsä suunnitteleman spa-osaston erään hotellin yhteydessä. Kyseessä oli erityinen kohde, jossa haasteiden kautta onnistuttiin sinnikkäällä tiimin kunnianhimolla.

“Sanni on täynnä energiaa ja ideoita sekä omaa loistavat verkostot alalla! Tämä on erinomainen lisä Suunnittelemon unelmien toimi- ja liiketiloja toteuttavaan tiimiin”, iloitsee toimitusjohtajamme Milla Lindroos. 

Sanni kertoo, että hänelle tärkeintä sisustusarkkitehdin työssä on luoda mieleenpainuvia tiloja ihmisten kohtaamisille. Lähes kaikissa tiloissa kohdataan toisia – perhettä, ystäviä, asiakkaita ja asiantuntijoita; niin kodeissa, ravintoloissa kuin toimitiloissakin, ja hänelle on tärkeää, että tilat ovat omalta osaltaan mahdollistamassa sen, että nämä kohtaamiset ovat miellyttäviä ja viihtyisiä “Tavoitteeni on, että ihmisille jäisi visuaalinen muistijälki tilaan tullessaan”, Sanni itse kertoo. 
 

Monipuolista osaamista ja karjalanpiirakoita

Hän itse arvioi, että hän on taitava kolmiulotteisen tilan hahmottamisessa ja ymmärtämisessä. Erityisen tärkeinä taitoina sisustusarkkitehdille hän pitää materiaalituntemusta ja valaistuksen hallintaa: “Suomessa vuodenaikojen mukaan vaihtuvat luonnolliset valaistusolosuhteet ovat haastavat, mutta valaistus ja niillä tunnelman luominen on tärkeää – hienompikin tila voi olla mitäänsanomattoman oloinen, jos valaistus ei ole onnistunut. Onnistunut valaistus muuntautuu eri kellonaikoihin ja käyttötarkoituksiin. 
 

Sanni tuonee kansainvälisen kokemuksensa lisäksi tiimiin monipuolista erilaisten tilojen suunnittelukokemusta, sekä osaamista projektin ohjaamisesta ja läheisestä kommunikaatiosta asiakkaiden suuntaan. Erityisen innoissaan hän on Suunnittelemon tavasta tehdä läheistä tiimityötä ja jakaa osaamista.


“Sannin erityisvahvuudet ovat tulleet jo muutamassa viikossa esille. Hänellä on runsas materiaalien tuntemus sekä pitkä kokemus eri sisältöisten hankkeiden suunnittelusta, suunnittelijana asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä myös taitoa projektien johtamiseen ja edistämiseen. Odotamme innolla, mihin kaikkiin hankkeisiin tulemme yhdessä Sannin kanssa pääsemään ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Ullanlinnan toimistollemme”, kertoo Milla. 
 
Sannin sukujuuret ovat Karjalassa, ja hän kokeekin olevansa tyypillinen puhelias, iloinen ja muut mukaansa tempaava karjalaispersoona. Hänen mielestään työnteossa pitää olla mukana huumoria: työpaikka on parhaimmillaan paikka johon on kiva tulla, ja paikka jossa koetaan onnistumisia yhdessä. Sydämeltään karjalainen Sanni viettää vapaa-ajalla aikaansa taiteiden parissa, ulkoillen ja liikkuen sekä haastaa itsensä keittiössä – esimerkiksi juurikin perinteisiä karjalanpiirakoita rypyttäen. Jos hänelle onkin tärkeää luoda töissään kohtaamisen tiloja, hän myös usein kohtaakin ystäviään hyvän ruuan merkeissä. “Ruuanlaitto on rakkauden osoitus lähimmäisille”, hän kertoo.

ota tästä talteen sannin yhteystiedot:

Sanni Herttuainen

Sisustusarkkitehti
sanni.herttuainen@suunnittelemo.fi